Kidnappning

Kidnappning inför möhippa

Möhippa kidnappning

Kidnappningar inför svensexor och möhippor är populära men också något som man måste utföra på rätt sätt. Om man väljer en metod som är alltför skrämmande eller som rentav är farlig så är möhippan inte längre det trevliga evenemang som man är ute efter. Om man däremot tar del av smarta möhippa tips och ser till att kidnappa på ett humoristiskt och säkert sätt så kommer den här delen av festen att vara något som man minns och skrattar åt för resten av livet.

Innan kidnappningen

För att en möhippa kidnappning ska fungera så måste man ta hjälp av brudens allra närmsta. Om hon redan bor med sin blivande man så ska man förstås ta hans hjälp och planera det hela på ett sätt som gör att hon blir överraskad men att hon inte är uppbokad med annat. Andra som kan vara till hjälp är familj och vänner. Man kan till exempel se till att en vän bokar in en helt annan aktivitet med bruden den dagen som man har valt för möhippan. Det här kan ju också vara något som är relaterat till bröllopet som att gå och se på klänning eller frisyrer.

Planering är A och O

För att kidnappningen av bruden ska bli kul och trevlig så måste man planera det hela och sedan följa planen. Här kan vi vara till stor hjälp då vi har många aktiviteter till er möhippa i storstäder som exempelvis Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala men även i övriga orter över hela landet. Tänk på att bruden absolut inte får veta vad ni planerar för då uteblir överraskningseffekten. Se också till att alla som ska vara med är väl insatta i planen så att det inte blir så att någon av misstag avslöjar vad som är på gång eller kommer försent.

Kontakta gärna oss för förslag för den perfekta möhippan som inleds med en klassisk kidnappning.

Möhippa