Möhippa aktiviteter

Välj rätt aktiviteter inför möhippan

I ivern att fira väninnan som ska gifta sig kan man glömma bort att det här faktiskt kräver lite planering. När man väl har samlats och sitter i en vacker bil eller kanske i en klassisk vagn bakom en häst har man förstås väldigt kul, men för att möhippan ska bli riktigt lyckad måste man ta tag i den i god tid.

Om man inte vill inkludera övernattning finns det många lugna aktiviteter som kan passa bruden perfekt. Man kan till exempel ha picknick ute i skogen och hyra in underhållning som plötsligt dyker upp. Vill man inte sitta på backen och äta så kan man boka in en restaurang som man vet att bruden verkligen tycker om.

Oavsett vad man väljer att göra kan det också vara trevligt att hyra en limousin med chaufför som man tar sig till möhippan med. Att hitta detta till er möhippa i Malmö, Göteborg eller Stockholm är ofta inga problem, det samma gäller i de flesta större orter.

Vi hjälper er att hitta bland mängder av aktiviteter på allaaktiviteter.se. Här är några tips på aktiviteter som kan passa riktigt fint.

Bubble football®

Klä bruden och alla andra deltagare i stora genomskinliga plastbollar för att sedan spela fotboll helt utan konventionella regler. Knuffas och tacklas och skratta så att ni kiknar då plastbollarna får er att fara omkring som om ni vore viktlösa. Vem bryr sig om bollen kom i mål eller inte? Med Best Event kan ni räkna med en möhippa i lekens tecken. Bubble football, eller Bumper ball som det också kallas, går att ordna till er möhippa i Stockholm, Göteborg, Malmö, Umeå - ja, faktiskt över hela Sverige och ses av många som en perfekt möhippaaktivitet.

En annan rolig sportig aktivitet som inte är svår är Laserdome. Man kan spela upp till 40 personer samtidigt så det här kan vara ett bra val då man vet att det kommer att bli en stor grupp som vill fira bruden.

För mer information och bokning gå in på Best events hemsida: www.bubbleball.link   

Combat archery

Äntligen har Combat Archery kommit till Sverige och är en helt ny upplevelse där ni får vara Robin Hood och skjuta pilbåge på era kamrater eller kollegor. Om ni gillar paintball kommer ni att älska Combat Archery. 

Ni delas upp i två lag och spelar på en uppsatt bana, där man både ska skjuta ut varandra samtidigt som man ska skjuta ner en måltavla. Likt Bubble football finns denna aktivitet att arrangera till er möhippa i Malmö, Göteborg, Stockholm, Umeå samt övriga delar av landet. Företaget som erbjuder Combat archery kan åka ut till er och bygga upp en bana.

För att få mer detaljerad information hur Combat Archery kan du besöka hemsidan, detta är en aktivitet ni inte kommer glömma!

För mer information och bokning gå in på Combat Acherys hemsida: www.archery-tag.se   

Lyxstuga

Om man vill ta det hela lite lugnare så kan lyxstuga i Sverige eller i Danmark vara ett riktigt bra tips. I stugan så får man lyx i form av spa, pool, god mat och mer. Det här är ett roligt sätt att komma iväg tillsammans på. Man får verkligen tid till att umgås.

För mer information och bokning gå in på Lyxstugors hemsida: www.lyxstugor.se.  

Laserdome

Laserdome känner vi alla till, en perfekt aktivitet som finns i nästan alla större städer.
Laserdome erbjuder även andra aktiviteter som man kan kombinerar med laserdome.

För mer information och boka gå in på Laserdomes hemsida: www.laserdome.se.